Wine & Love

Намалени цени во Февруари!

Повеќе >>

Падна Даблин??????Ние вака си ја сакаме државата ? и да ? по прв пат се вееше нашето знаме на Даблин маратон …

Петар за тренинг, мерење и анализа на резултатите користи GARMIN fenix премиум часовник.

Fenix

GARMIN fēnix® серија - smart Multisport часовници со GPS / GLONASS / GALILEO освен времето, мерат и анализираат пулс, калории, ниво на…

Тренирајте и натпреварувајте се со мерните резултати од GARMIN уредите за спорт.

Forerunner

GARMIN forerunner часовниците ги мерат сите потребни параметри од вашиот тренинг и за вашиот ден воопшто. Мерат пулс …

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.