ПЛИВАЧКА ШКОЛА – УПИСИТЕ во ТЕК
Само уште 15 слободни места во ГРУПИТЕ од ПЛИВАЧКАТА ШКОЛА која ќе започне наскоро (почетокот на следната недела) и за која ќе добиете информација кога официјално ќе започне…

Затоа РОДИТЕЛИ, деца пливачи од минатогодишната сезона и нови пливачи преку порака или јавување на моб. 077/555-202 ПОТВРДЕТЕ го ВАШЕТО ПРИСУСТВО !!!

Во меѓу време набавете СЕЗОНСКА ВЛЕЗНИЦА од Градски Базен по промотивна цена до 15.Јуни …

Професионалците со многу успеси зад себе користат GARMIN  часовници за тренинг, мерење и анализа на своите резултати и следење на стратегијата во трките.GARMIN спортските smart часовници и нараквици со GPS/GLONASS прецизно мерење на должина, време, темпо, пулс, калории, Vo2 , време на спиење, ниво на стрес, ниво на дневни активности 24 часа …

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.