Wine & Love

Намалени цени во Февруари!

Повеќе >>

Купи GARMIN кај нашиот најблизок партнер!
Објавените продажни места се наши авторизирани партнери. Единствено овде ќе ги најдете најновите модели на GARMIN, со 2 години гаранција и комплетна техничка поддршка.


Продажба во Македонија кај нашите партнери
ANHOCHNEPTUN | SETEK | PolleoSport | eKupi | ANTARIAS | A1 | Makedonski Telekom | IT Plus | City Point City Mall Shtip | PremiumSmart.mk, RiverSoft, Elipso, Neksio Computers, Trek Bicycles, Specialized, Scot, Giant …


Ви благодариме што купувате GARMIN во Македонија.

Со секој GARMIN производ купен во МК придонесувате за подобрување на нашата услуга кон Вас корисниците, за поддршка, стручен развој и проширување на нашиот локален Garmin тим, за нашата поддршка на настани, спортисти.


За секоја информација, поддршка, проблем, сервис слободно контактирајте не
https://garmin.mk/supportЗа секакви информации за GARMIN во Македонија слободно контактирајте не [email protected] | 078 306 200

GARMIN Sport/Fitness/Outdoor производите можете да ги нарачате и преку Вашиот клуб или тренер!
Видете листа со клубови и тренери, наши пријатели и партнери

18
May
Репрезентативец на Македонија, маратонец, скајранер, авантурист и GARMIN geek  Државен првак во планинско трчање и вертикален километар, како и вице…
Read more
15
Mar
Маратонец, државен првак на Македонија во повеќе дисциплини (полумаратон, 10.000 м , 5.000 м., планинско и крос кантри трчање) и…
Read more
14
Mar
ONLINE RUNNING COACH | Следејќи ја динамиката во која живееме, но и мојот личен модел, исклучително е тешко да бидеме на…
Read more
14
Mar
КОНТАКТ: 071 339 137 Професионалците со многу успеси зад себе користат GARMIN forerunner часовници за тренинг, мерење и анализа на…
Read more
04
Feb
Весна Кираџиева е успешна атлетичарка, врвен маратонец и атлетичар во репрезентацијана на Македонија. Со својот Атлетски Клуб Endurance – Скопје…
Read more
17
Sep
КОНТАКТ: 078 247 400
Read more
05
Sep
КОНТАКТ: 075444863 Професионалците со многу успеси зад себе користат GARMIN  часовници за тренинг, мерење и анализа на своите резултати и следење…
Read more
05
Sep
КОНТАКТ: 075 525 947 Професионалците со многу успеси зад себе користат GARMIN  часовници за тренинг, мерење и анализа на своите резултати…
Read more
05
Sep
Дипломиран професор по физичка култура, лиценциран личен Fitness и CrossFit тренер и CrossFit натпреварувач со повеќе годишно интернационално искуство. КОНТАКТ: 078 323 532 Професионалците со…
Read more
04
Sep
КОНТАКТ  075 308 108 Професионалците со многу успеси зад себе користат GARMIN часовници за тренинг, мерење и анализа на своите резултати…
Read more
10
Jun
Александар е Building и Fitness персонален тренер во Empire State Building Fitness Centar ул.Миле Поп Јорданов бр.70 Скопје Контакт: 078…
Read more
06
Jun
Спортот не зајакнува не само физички, туку и психички. Дали сте се запрашале каква личност би биле доколку сте тренирале…
Read more

Клуб партнери

15
Feb
Read more
25
May
Љубители на трчањето чија цел е рекреативно или професионално да трчаат и да го прифатат здравиот начин како дел од…
Read more
13
May
 Јасна и многу други успешни и професионални тренери, рекреативци, љубители на активен животен стил, своите тренинзи и тренинг планови…
Read more
17
Sep
Контакт со Дарко: 078 247 400 Професионалците со многу успеси зад себе користат GARMIN  часовници за тренинг, мерење и анализа…
Read more
05
Sep
Здружение Спортски клуб ЈУГО-ИСТОК е невладина, непрофитна, неполитичка организација за сите категории на спортски активности во природа. - Велосипедизам -…
Read more
05
Sep
Fitness Challenge е фитнес клуб каде што ги добивате најдобрите сегменти од CROSSFIT, TRX,RUNNING,AEROBIC,PILATES,YOGA под строг надзор на професионалци! Од…
Read more
04
Sep
Контакт 043 619 333 | www.budoveles.mk Професионалците со многу успеси зад себе користат GARMIN  часовници за тренинг, мерење и анализа на своите…
Read more
04
Sep
www.endurance.mk Професионалците со многу успеси зад себе користат GARMIN часовници за тренинг, мерење и анализа на своите резултати и следење…
Read more
11
Jun
ПЛИВАЧКА ШКОЛА - УПИСИТЕ во ТЕК Само уште 15 слободни места во ГРУПИТЕ од ПЛИВАЧКАТА ШКОЛА која ќе започне наскоро…
Read more
10
Jun
Empire State Building Fitness Centar ул.Миле Поп Јорданов бр.70 Скопје Контакт: Александар 078 228 388 Со карта од Вашиот клуб…
Read more
07
Jun
Triogy Racing Скопје е спортски клуб посветен кон афирмација и промовирање на триатлонот како спорт и поттикнување на неговата масовност,…
Read more
25
May
Сакате да тренирате и да се натпреварувате во Скијање, почнете веднаш со СКАДИ Контакт: 070 327 172 Професионалците со многу…
Read more


Контактирајте за клубски поволности 078 306 200 / [email protected]

Изберете продажен партнер по градови: Скопје | Тетово | Куманово | Велес | Битола | Струмица | Гостивар | Штип | Кавадарци |

Close
Sign in
Close
Cart (1)

Subtotal: 17.280 ден

View basketCheckout