Купи GARMIN на рати

GARMIN производите можете да ги купите и на повеќе рати.
Имате избор да купите на рати преку нашите продажни партнери, Neptun, Anhoch, Polleo Sport, Premium Smart, Elipso, Premium Finance
или директно кај нас со едноставна online постапка за 3 до 36 рати само со лична карта.


Можете да аплицирате за рати online, на нашиот webshop или директно кај нас. Ратите ги одобруваме во соработка со IUTECREDIT, Capital Bank или M Cash. На Вашата апликација ќе Ви одговориме со детален амортизационен план, износ на рата.
Консултации за рати на 076 306 200 [viber&whatsapp]
Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.