Preloader

ПРВ ДО ВРВ ВОДНО 2018

Кој ќе биде Прв до Врв за 2018 година во трчање, друмски и планински велосипедизам до врвот на Водно, ќе дознаеме традиционално третиот викенд од Мај (20 Мај 2018).

Годинава по шести пат се одржува најпопуларниот планински настан во регионот.

Пријавувањата се започнати од 27.12.2017

Можете да се пријавите на овој линк: http://prvdovrv.mk/register.php?prvdovrv

Голем број учесници на Прв до Врв тренираат, се натпреваруваат и ги анализираат своите резултати со GARMIN часовници.

Close

Sign in

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.

GARMIN

smart уреди за активен животен стил!