НАМАЛЕНИ ВО ЈУНИ

Лето, Active lifestyle

Повеќе >>

Venu 2 часовници – Се што Ви треба и повеќе од тоа …

Вашиот Venu® е повеќе од паметен часовник. Тоа е вашиот врвен партнер на зглобот полн со функции кои ќе ви помогнат да ги постигнете вашите цели за здравје и фитнес.…

“Insights” од Garmin часовниците може да им помогне на планинарите да го најдат својот совршен пат

Истражувачите користат податоци за носење за да помогнат во оценувањето на тешкотијата на патеката во природните резервати во Јужна Африка (Преторија) Нов проект во Јужна Африка користи податоци од паметните…

GARMIN smart часовник за неа

Кога зборуваме за smartwatch, има многу нешта според кои ќе донесете одлука: големина, стил, функции и материјали од кои е изработен. За некои жени, часовник со вградени safety функции, stress…

Smart часовниците поврзани со прилагодлив smart кревет

Garmin Health присуствуваше заедно со Ergomotion® на FIBO – најголемиот светски саем за фитнес – во Келн, Германија, од 13-ти до 16-ти април. ErgoSportive™ е интелигентен и приспособлив систем за…