Празнични попусти

GARMIN часовник е одличен подарок!

Повеќе >>

NRC – NIKE + RUN CLUB = Nike школа за трчање

Љубители на трчањето чија цел е рекреативно или професионално да трчаат и да го прифатат здравиот начин како дел од својот живот. Долгорочната цел ќе биде секоја година во школата…

Trinity

 Јасна и многу други успешни и професионални тренери, рекреативци, љубители на активен животен стил, своите тренинзи и тренинг планови ги мерат и анализираат со GARMIN. pilates fitness Имавте тренинг?…

Универзална спортска школа – Be Active – Радовиш

Контакт со Дарко: 078 247 400 Професионалците со многу успеси зад себе користат GARMIN  часовници за тренинг, мерење и анализа на своите резултати и следење на стратегијата во трките.GARMIN спортските…

ЗСК Југоисток – Струмица

Здружение Спортски клуб ЈУГО-ИСТОК е невладина, непрофитна, неполитичка организација за сите категории на спортски активности во природа. – Велосипедизам – Планински велосипедизам – Трчање – Планинско трчање – Скијање –…

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.