Preloader

ПРОМОТИВНО во Јули

ПОДАРОК со сите преднарачки за Fenix или Instinct SOLAR

ПОГЛЕДНИ ПРОИЗВОДИ

Планирајте ја Вашата outdoor екскурзија

Сега е полесно да следите споделени рути на Вашиот  Garmin уред. Garmin ја промовираше апликацијата Garmin Connect Courses API за да го олесни превземањето рути за running, cycling, hiking и…

GARMIN forerunner 245 или forerunner 45? Споредба на функции

Трчате, баравте часовник кој најмногу одговара на Вашето хоби и спорт, а има и полно smart & health stats функции. Сите GARMIN часовници имаат полно sport&health функции, но сепак Forerunner…

Ефекти од глобалната Корона пандемија на активниот животен стил

Како што веќе сите знаеме, средината на Март дојде веста за светска пандемија од Covid-19 или популарно Корона вирусот. Властите превземаа мерки на ограничување на собири, движење, се затворија поголемите…

Затвори

Најави се

Затвори

Кошничка (0)

Кошничката е празна Нема додадено производи во кошничката.

GARMIN

smart уреди за активен животен стил!