Празнични попусти

GARMIN часовник е одличен подарок!

Повеќе >>

Како да да ги подобрите Gaming перформансите со следење параметри на вашето тело

Можеби не е толку физички како трчањето нагоре и надолу по поле, но тоа не значи дека вашето тело не реагира на стресните фактори на светот на виртуелните игри. …

Менталното здравје е важно

Грижата за вашето тело не завршува со вежбање. Затоа паметните часовници Garmin помагаат во управувањето со стресот, обезбедуваат активности за дишење, го следат вашиот сон и имаат многу активности кои…

GARMIN MARQ колекција луксузни часовници

 Колекцијата MARQ Carbon ја нагласува страста на Garmin за извонреден дизајн со воведување на уникатно дизајниран материјал во индустријата: Споени карбонски влакна. Секој часовник има куќиште на часовник од…

GARMIN smart часовник за неа

Кога зборуваме за smartwatch, има многу нешта според кои ќе донесете одлука: големина, стил, функции и материјали од кои е изработен. За некои жени, часовник со вградени safety функции, stress…

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.