Новите Venu 3

Достапни за преднарачка

Повеќе >>

Како да вежбате со Garmin

Преоптоварени од помислата кој да биде вашиот следен тренинг? Дозволете Garmin да ја заврши работата за вас со опциите за вежбање достапни директно на вашиот компатибилен паметен часовник. Дури и…

GARMIN smart часовник за неа

Кога зборуваме за smartwatch, има многу нешта според кои ќе донесете одлука: големина, стил, функции и материјали од кои е изработен. За некои жени, часовник со вградени safety функции, stress…

Smart часовниците поврзани со прилагодлив smart кревет

Garmin Health присуствуваше заедно со Ergomotion® на FIBO – најголемиот светски саем за фитнес – во Келн, Германија, од 13-ти до 16-ти април. ErgoSportive™ е интелигентен и приспособлив систем за…

10000 кило калории предизвик – како работи алгоритмот на Garmin Connect

др.Милан Ристески, онколог, објаснувајки ги механизмите на човечкиот метаболизам направи 10к предизвик (да се потрошат 10000 кило калории во одреден временски интервал). Мерењето е спроведено со GARMIN fenix часовникот на…

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.