Wine & Love

Намалени цени во Февруари!

Повеќе >>

Сега е полесно да следите споделени рути на Вашиот  Garmin уред.

Garmin ја промовираше апликацијата Garmin Connect Courses API за да го олесни превземањето рути за running, cycling, hiking и други активности на Вашите Garmin уреди. Со ова е овозможено корисниците да внесат рути од други апликации како Strava и Komoot, и автоматски да ги превземат на своите компатибилни Garmin уреди.

Garmin корисниците можат да се приклучат на Strava и Komoot да пробаат колку е лесно да ги синхронизираат рутите од овие апликации и да ги следат како рути на нивните Garmin уреди. Може да ги снимите и споделувате своите активности преку бесплатен Strava профил, а може да користите и многу други напредни функции.

Имате можност да ја користите бесплатно и апликацијата Komoot за навигација и планирање. Со премиум Komoot претплата можете да користите и многу други напредни функции за планирање рути.

Garmin постојано развива нови технологии за активен и здрав животен стил. Дали трчате, возите велосипед, пливате, имате  multisport активности или едноставно сакате да имате активен ден, имаме уреди кои ќе ви помогнат да ги остварите Вашите fitness&health цели.

Garmin е водечки светски производител на GPS навигација и wireless уреди дизајнирани за љубителите на активен животен стил. Garmin работи во пет примарни сегменти – automotive, aviation, fitness, marine и outdoor recreation.

 

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.