Се пријавивте на маратон… ОДЛИЧНО! Сега дозволете ни да ви помогнеме да ја достигнете вашата цел за маратон со нашите GARMIN часовници за трчање и со карактеристики дизајнирани за маратонци. Без разлика дали ова е вашиот прв 42.2 или сте искусен маратонец, ги имаме функциите што ќе ви помогнат да планирате, да се подготвите и да настапите за вашата трка.

Планирање.

Подготовки.

Перформанси.

Трчаш? Која и да е твојата фаза - GARMIN ќе ти помогне да бидеш подобар секој ден.

Ако си почетник, може да ги предложиме следните модели

Одамна ја помина почетничката фаза? Повели за тебе, напредна класа, кога трчањето е секојдневие

ELITE класа.


Додатни мерења

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.