Сервис – прием и проверка

Прием во сервис, проверка и дијагностика на GARMIN уреди надвор од гарантен рок.
Во овој надомест се вклучени сите сервиси проверки и активности, како реинсталација, дијагностицирање на проблем, промена на батерија (батерија се купува дополнително, според моделот).

490 ден

Во желботека Додавање во желботека Додадено во желботека
Шифра100-100-01 Категорија