НАМАЛЕНИ ВО ЈУНИ

Лето, Active lifestyle

Повеќе >>

Сакате да тренирате и да се натпреварувате во Скијање, почнете веднаш со СКАДИ

Контакт: 070 327 172

Професионалците со многу успеси зад себе користат GARMIN  часовници за тренинг, мерење и анализа на своите резултати и следење на стратегијата во трките.GARMIN спортските smart часовници и нараквици со GPS/GLONASS прецизно мерење на должина, време, темпо, пулс, калории, Vo2 , време на спиење, ниво на стрес, ниво на дневни активности 24 часа …