Празнични попусти

GARMIN часовник е одличен подарок!

Повеќе >>

Александар е Building и Fitness персонален тренер во

Empire State Building Fitness Centar
ул.Миле Поп Јорданов бр.70

Скопје

Контакт: 078 228 388


Во соработка со Вашиот тренер добивате дополнителен бонус попуст или подарок за купување GARMIN производ.

Професионалците со многу успеси зад себе користат GARMIN  часовници за тренинг, мерење и анализа на своите резултати и следење на стратегијата во тренинзите. GARMIN спортските smart часовници и нараквици со GPS/GLONASS прецизно мерење на должина, време, темпо, пулс, калории, Vo2 , време на спиење, ниво на стрес, ниво на дневни активности 24 часа …

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.