Поврзување на GARMIN vivoactive 4 и venu со Garmin Connect на Вашиот мобилен телефон

Поврзувањето на Вашиот Garmin часовник со вашиот телефон е многу едноставно. На телефон инсталирате апликација Garmin Connect. Од часовникот активирате pairing mode. Детално на оваа видео

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.