Празнични попусти

GARMIN часовник е одличен подарок!

Повеќе >>

When dream come true ❤️ Ве сакам сите, На домашен терен со многу подршка од екипата, тргнав самоуверено и јако, а што!? Сите километри ги поминав во забава и дружење, а на саатот се гледаше дека одам под 1:40..траст ин ме трењор!! И би 100-ка #грминеврне #nikerunbclubskopje# fenix5 #ниетрчаме #garminmacedonia #jакојако #skopjemarathon #скопскимаратон #nikerunning #nrcskopje #nikezoomfly #keepdigging


Сашо Мојсовски Шури тренира и се натпреварува со GARMIN fenix 5 часовник.
успешните професионални маратонци, а и огромен број рекреативци во трчање користат GARMIN forerunner часовници за тренинг, натпревар и анализа на податоците.Вие само трчајте, forerunner мери се што треба да се знае и анализира!

Forerunner

GARMIN forerunner часовниците ги мерат сите потребни параметри од вашиот тренинг и за вашиот ден воопшто. Мерат пулс …

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.