Ладните и дождливи денови се повеќе следуваат. Обезбедете го вашиот #paincave со соодветен tacx smart тренажер за максимално уживање во возењето преку аликациите за симулација. Реалистична симулација на угорници до 10% нагиб. Моќен тренажер кој издржува спринтови до 1500 watts.  Овозможува вистинско чувство на задоволство како возење на отворено и се достапни веднаш.

 Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.