Preloader

Тадеј на 5 години финишираше 5км на Струмица на улица

Тадеј Тушев, 5 годишен, ја финишираше 5 км патеката на Струмица на улица.

Малку трчање, малку одење, со време од 47м 08с, но за прв настап планот беше да се стигне до целната линија.

Приликата ја искористи да се фотографира и со “главните” и “најдобрите” на трката

Своите детски активности Тадеј ги мери и анализира со fitness нараквица GARMIN vivosmart, која му покажува колку бил активен во тек на денот, поминати чекори, каков бил пулсот, како и колку спиел …

Спортот е многу важен за правилен развој на децата! Мотивирајте ги да бидат спортски активни!

Close

Sign in

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.

GARMIN

smart уреди за активен животен стил!