Празнични попусти

GARMIN часовник е одличен подарок!

Повеќе >>

Периодов е најдобро да бидеме дома, но и активно да го користиме времето. GARMIN ви нуди повеќе функции кои ќе ве мотивираат на indoor активности. Вежбајте дома, многу од вашите клубови и тренери веќе креативно понудија Online тренинг инструкции. Па вклучете го Вашиот GARMIN часовник да го мери и анализира вашиот тренинг и приклучете се. По завршениот тренинг имате целосна анализа на ефектите кои со вашиот тренер можете да ги анализирате за да ги планирате следните фази.


Избери го својот GARMIN часовник. Online нарачка со 5% попуст, код купон: М20

Или можеби сакате сами да изберете или креирате свој тренинг план? Тогаш отворете ја Garmin Connect апликацијата, од менито изберете Training > Training Plans 
На пример за трчање, можете да се повикате на Garmin Coach, online тренер со тренинг планови …


Избери го својот GARMIN forerunner часовник. Online нарачка со 5% попуст, код купон: М20

Интересна е и новата функција Virtual Run. Еве видео како да ја активирате


Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.