Патувајте безгрижно до секоја адреса

Сите патуваме некаде, независно дали далеку или блиску, но некогаш немаме никаква идеа и план КАДЕ или незнаеме КАКО до таму?
За Вашите патувања Ви предлагаме GARMIN ГПС навигација …

GARMIN навигацијата во своите детални карти има милиони точки од интерес, хотели, ресторани, туристички места, плажи, клубови, споменици, бензински пумпи, атракции и знаменитости.

Најважно е дека GARMIN уредите за навигација имаат засекогаш бесплатна надградба на мапите, односно секогаш ќе ги имате сите најнови информации за патиштата, адреси, хотели, ресторани, плажи, знаменитости.

Drive

GARMIN Drive™ - Патна навигација - Ваш водич на патување! ГЛАСОВНО ВОДЕЊЕ + DRIVER ALERTS, LIVE TRAFFIC, LIVE PARKING, REAL DIRECTIONS™ , TRIPADVI…

Најновите GARMIN drive модели имаат и smart конекција со Вашиот телефон, па добивате и live информации за временска прогноза, достапни P паркинг локации, ја памти локацјата каде сте го паркирале возилото за безгрижно да се вратите, од телефонот можете преку Foresquare да изберете локал, хотел, ресторан, бар, шопинг центар и да ја испратите до GARMIN навигаторот …
DRIVE Smart GARMIN konektiranje so telefon
Едноставно, ако имате или позајмите ГПС уред, лесно ќе добиете идеа каде да прошетате, само изберете интерес / Point of Interes , или TripAdvissor притиснете ОДИ / GO и уживајте во патувањето …

GARMIN-friendly-guidance

Детално за GARMIN производите на овој линк – 
www.garmingps.mk/product/navigacija/drive
 или контактирајте на 078 306 200 [viber & whatsapp]


ЦЕНИ ЗА ГПС НАВИГАЦИЈА ОД 5980 ДЕНАРИ. ИЗБОР НА МОДЕЛ СПОРЕД ВАШИТЕ ПОТРЕБИ.


Возете безбедно до адресата на Вашата дестинација … #Пријатни #патувања #drive #2020 …

here tripadvisor foursquare


GARMIN-driver-alerts

GARMIN-putting-the-smart


www.garmin.mk | info@garmin.mk | 075 306 200 | 078 306 200


 

Сподели