Wine & Love

Намалени цени во Февруари!

Повеќе >>

Вашиот Venu® е повеќе од паметен часовник. Тоа е вашиот врвен партнер на зглобот полн со функции кои ќе ви помогнат да ги постигнете вашите цели за здравје и фитнес.

BODY BATTERY СЛЕДЕЊЕ НА ЕНЕРГИЈАТА
Следете ги вашите нивоа на енергија во текот на денот за да знаете кога сте наполнети или кога треба да одморите.

АНАЛИЗА НА СПИЕЊЕТО
Добијте оценка за квалитетот на вашиот сон заедно со совети за тоа како можете подобро да го направите тоа. Дури и следете ги различните фази на спиење, како и отчукувањата на срцето, стресот, пулсот Ox2 и дишењето.

GARMIN ТРЕНЕР
Добијте бесплатни планови за тренинг, вклучувајќи програми за 5K, 10K и полумаратон, со насоки од стручни тренери кои се прилагодуваат на вас и вашите цели.

КРЕИРАЈТЕ ТРЕНИНГ
Изберете од повеќе од 1.600 вежби за да направите свој тренинг во апликацијата Garmin Connect™, а потоа преземете ги на вашиот часовник Venu.


НАЈДЕТЕ СИ ГО ТЕЛЕФОН

Користете го вашиот паметен часовник за да ви помогне да го лоцирате “залутаниот’ телефон кога телефонот е во опсегот на поврзување со BLUETOOTH®.

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.