Wine & Love

Намалени цени во Февруари!

Повеќе >>

Новите GARMIN Venu Sq 2. Сега со AMOLED дисплеј, повеќе батерија, подобри здравствени статистики, прегледни sport & fitness апликации.

СЕГА Е ВИСТИНСКИОТ МОМЕНТ ЗА ДВИЖЕЊЕ.

Venu Sq смарт часовници со одличен колор дисплеј се комбинација од секојдневен стил со health monitoring и fitness функции кои Ве инспирираат да продолжите да се движите.

Избери го твојот Venu Sq во Anhoch / Neptun / Polleo Sport или online.

Зошто е Venu Sq одличен избор smart часовник? Погледни ги неговите главни карактеристики:

Health и wellness monitoring директно од вашата рака.

Run, walk, bike, golf — избери некоја од повеќе од 20 инсталирани апликации за спорт.

Часовникот ги планира вежбите за Вас, вклучува yoga, strength, cardio, дури и Pilates.

Допри со рака и плати. Вклучена функција GarminPay1.

Гледај ги повиците, пораките и нотификации од социјалните мрежи на твојот часовник2.

Одличен колор дисплеј и до 6 дена траење на батерија? Yep — две причини повеќе да го засакате овој часовник.

Се што треба да знаеш за Venu Sq погледни на оваа видео

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.