Весна Кираџиева е успешна атлетичарка, врвен маратонец и атлетичар во репрезентацијана на Македонија.
Со својот Атлетски Клуб Endurance – Скопје може да Ви понудат флексибилна програма која е достапна за секој кој има желба да се занимава со овој спорт, како професионално, така и рекреативно.

Доколку сте заинтересирани или имате било какви прашања, слободно контактирајте не на:

e-mail: [email protected]

Професионалците со многу успеси зад себе користат GARMIN forerunner часовници за тренинг, мерење и анализа на своите резултати и следење на стратегијата во трките.

Весна Кираџиева користи GARMIN forerunner спортски smart часовник со GPS/GLONASS прецизно мерење на должина, време, темпо, пулс, калории, Vo2 …

Forerunner

GARMIN forerunner часовниците ги мерат сите потребни параметри од вашиот тренинг и за вашиот ден воопшто. Мерат пулс …

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.