Preloader

Вежбајте од дома со Наде и Дарко online

Почитувајте ги препораките, останете дома, а почитувајте го и своето тело, па вежбајте дома 🙂

Наде и Дарко од Mix Fit Радовиш и Универзалната спортска школа за своите членови овозможија онлине тренинг инструкции.

Наде и Дарко својот тренинг го мерат и анализираат со GARMIN часовници.

Избери GARMIN за активен животен стил.

Close

Sign in

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.

GARMIN

smart уреди за активен животен стил!