НАМАЛЕНИ ВО ЈУНИ

Лето, Active lifestyle

Повеќе >>

Дарио Ивановски, АК Работнички – 03.52.59 на 1500m – втор најдобар Македонски резултат во оваа дисциплина

Дарио Ивановски од АК Работнички / MC running оствари втор најдобар македонски резултат во дисциплината 1500м со време 03.52.59 на атлетски митинг во Софија, Р.Бугарија. Соработката на MC RUNNING TEAM…