НАМАЛЕНИ ВО ЈУНИ

Лето, Active lifestyle

Повеќе >>

Билјана Кираџиева повторно подиум на трка во Кула, Србија

Билјана Кираџиева освои 2 место на Трката на пријателство во Кула, Србија. Честитки! Ја пренесуваме објавата од Александар Кираџиев, Kiradjiev Training Systems… Билјана и Александар трчат и тренират со GARMIN…