Wine & Love

Намалени цени во Февруари!

Повеќе >>

Ве мотивираме на натпревар и активен животнен стил!

Учествуваше на трка, спортски настан, тура?
РЕГИСТРИРАЈ СЕ ЗА ДИГИТАЛЕН ВРЕДНОСЕН ВАУЧЕР 7%!

*Внесените податоци ќе се користат за креирање единствен дигитален код за ваучер, попуст 7%. 
Со пополнување на податоците се согласувате со нашата политика за приватност и заштита на податоци. Повеќе на https://garmin.mk/privacy

GARMIN го поддржува трчањето и спортот генерално, како начин за активен и здрав животен стил.
Со таа цел, во рамките на можностите и буџетите, локалното претставништво во Македонија за настани и спортски клубови има програма на субвенции преку систем на ваучер.
Доделуваме подарок voucher за учесници и победници на спортски настани во договор со организаторите.

Ако сте организатори на натпреварување во било кој спорт, контактирајте не, ќе Ве вклучиме во проектот за поддршка.

Voucher се користи при купување GARMIN производ со директна нарачка кај нас или кај партнери со кои имаме договор за voucher поддршка.
Gift Voucher  може да се користи за купување додатоци, сервис или други услуги.

Победник кој добил Winner voucher може да го групира со еден gift voucher и да се користи вкупен износ при единечна нарачка во која може да се вклучени повеќе производи или производ плус додатоци за производот. Winner voucher може да го користи само победникот на трката лично со потврда од листа финишери.
Вредноста на voucher се одзема од вкупната вредност на нарачката.
За проверка на валидноста се користи кодот на ваучерот и листата на учесници и победници од трка или листа на добитници од друга програма.

Информации 076 306 200 | 078 306 200 | [email protected]

Зошто да користите GARMIN?!
Затоа што GARMIN нуди премиум квалитет smart производи, со 2 години гаранција, долгогодишно искуство и развој на апликации за тренинг, анализа и натпреварување, развивани со врвни професионалци.
Со секој купен GARMIN производ кај нас, ние вложуваме во поддршка и награди за спортисти и натпревари.
На располагање сме за техничка поддршка при избор и користење на соодветен производ за Вашиот спорт.

Изберете го Вашиот GARMIN …Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.