Празнични попусти

GARMIN часовник е одличен подарок!

Повеќе >>

Здружение Спортски клуб ЈУГО-ИСТОК е невладина, непрофитна, неполитичка организација за сите категории на спортски активности во природа. – Велосипедизам – Планински велосипедизам – Трчање – Планинско трчање – Скијање – Планинарење – Алпинизам . . . .

КОНТАКТ: 078552799

Професионалците со многу успеси зад себе користат GARMIN  часовници за тренинг, мерење и анализа на своите резултати и следење на стратегијата во трките.

GARMIN спортските smart часовници и нараквици со GPS/GLONASS прецизно мерење на должина, време, темпо, пулс, калории, Vo2 , време на спиење, ниво на стрес, ниво на дневни активности 24 часа …

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.