Preloader

НОВ НАЦИОНАЛЕН РЕКОРД НА АДРИЈАНА ПОП АРСОВА на 5000м

АДРИЈАНА ПОП АРСОВА СО НОВ НАЦИОНАЛЕН РЕКОРД НА  на 5000м , кој сега изнесува 18.22.

ЧЕСТИТКИ!

Адријана и професионалните атлетичари, а и огромен број рекреативци користат GARMIN forerunner часовници за тренинг, натпревар и анализа на податоците. Вие само натпреварувајте се, forerunner мери се што треба да се знае и анализира!

Forerunner

GARMIN forerunner часовниците ги мерат сите потребни параметри од вашиот тренинг и за вашиот ден воопшто. Мерат пулс …

Close

Sign in

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.

GARMIN

smart уреди за активен животен стил!