Празнични попусти

GARMIN часовник е одличен подарок!

Повеќе >>

Нашата најдобра атлетичарка на средни и долги патеки и стандардна репрезентативка Адријана Поп Арсова е подготвена за својот настап на светското првенство во полумаратон кое ќе се одржи во Гдиниа, Полска на ден 17.10.2020 година.

Со неа е и нејзината спортска подршка, Игор Јакимовски како претставник на Атлетската Федерација на Македонија

Среќно, и ти посакуваме успех …

Адријана за мерење на резултатите во тренинг и на трка користи GARMIN forerunner.

Forerunner

GARMIN forerunner часовниците ги мерат сите потребни параметри од вашиот тренинг и за вашиот ден воопшто. Мерат пулс …

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.