Wine & Love

Намалени цени во Февруари!

Повеќе >>

Следи и тренирај до 20 кучиња со Alpha системот, опција inReach® сателитска комуникација за да си достапен и безбеден на секој терен, дигитална топо мапа + сателитски мапи за подобар преглед на теренот, прегледен и читлив на сонце 3.5” екран на допир и user-friendly дизајн со 6 копчиња.

Понудени се Alpha 200i со ремен TT15X со следење и вибрација за тренинг или T5X за следење.

За помал буџет понуден е Alpha 10, GPS уред компатибилен за поврзување со  избор на ремен

За сите корисници на Alpha системот, нудиме комплетна подршка за прво стартување, кориснички совети за ефикасно користење, сервис, надградна на мапи.

Контактирајте не слободно на [email protected] или +389 75 306 200

Следното видео ги презентира функциите и можностите, кратко тренинг видео.

Направете бесплатен update за Вашите TT15X или T5X ремени.

Ако сте приметиле некоја неправилност во прием на сателит (локација) или во сигнал, еве видео како да направите reset на вашите ремени.

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.