Празнични попусти

GARMIN часовник е одличен подарок!

Повеќе >>

Честитки победници на единствените планински трки на плажа ? во Маврово:


1. Делфина Митропетру
2. Ања Ивановска
3. Моника Стојаноска

1. Дарко Темелковски
2. Владимир Стојановски
3. Артан Садику

21К
1. Весна Кираџиева
2. Јелена Доневиќ
3. Искра Станчева Гигов

1. Андреас Стојановски
2. Мики Попоски
3. Тодор Анчев

Сите резултати се тука https://prvdovrv.mk/results?mavrovo

Следна и последна станица, следниот викенд во Охрид.

Кокан и професионалните атлетичари, а и огромен број рекреативци користат GARMIN forerunner часовници за тренинг, натпревар и анализа на податоците. Вие само натпреварувајте се, forerunner мери се што треба да се знае и анализира!

Forerunner

GARMIN forerunner часовниците ги мерат сите потребни параметри од вашиот тренинг и за вашиот ден воопшто. Мерат пулс …

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.