Празнични попусти

GARMIN часовник е одличен подарок!

Повеќе >>

Еве неколку сугестии како да останете активни, дали внатре или надвор, GARMIN има начин да бидете во движење.

Мотив повеќе за трчање е Garmin Couch, апликација која ви прави план како да стигнете до посакуваната цел во трчањето. Дали сте почетник, или понапреден трчач, има опција да го одберете стартното ниво. Можете да ја активирате преку Garmin Connect.

Ако се двоумите за некоја outdoor активност, Instinct и Fenix се полни со функции. Избери некоја нова активност, и почни ја денес. Само притиснете на горното десно копче, каде ќе се излистаат сите достапни активности.

Мотив плус денеска да направите fitness тренинг се анимираните чекор по чекор вежби кои ги гледате директно на часовникот. Само изберете Workout од Garmin Connect.

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.