Новите Venu 3

Достапни за преднарачка

Повеќе >>

Возењето велосипед е здрава навика, за спорт и натпревар, за рекреација, за авантура, а и за на работа.

Кога возите на патека, во непознат терен, outdoor во поле, планина или отворен пат, GARMIN има smart технологија која ги мери и анализира параметрите од возењето и ви дава дополнително уживање во авантурата, во трката, во денот.

GARMIN Edge, bike компјутери

Varia bike radar и светла

Rally power meter (педали)

Tacx тренажери

Повеќе производи Tacx на овој линк – https://garmin.mk/tacx

GARMIN multisport часовници, со Bike функции, одлични за Вашите bike авантури

Новите Fenix 7 PRO и EPIX PRO премиум smart часовници, сега и со опција led светло и екран на допир, соларно дополнување. Идеални за Вас на велосипед!

Серија forerunner за атлети и професионални спортисти

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.