Празнични попусти

GARMIN часовник е одличен подарок!

Повеќе >>

Билјана Кираџиева го освои третото место на 10к трката Трчај Бе во Битола.
ЧЕСТИТКИ!
И Александар Кираџиев ја трчаше трката со време 35:07 и даде свое видување за настанот.
Пренесуваме …

МОЖЕ БИТОЛА И ПОНАТАМУ НЕМА АЕРОДРОМ, НО ДЕФИНИТИВНО ИМА АТЛЕТСКА ТРКА СО КОЈА ЦЕЛ ГРАД СЕ ГОРДЕЕ!

Вака се почнува една силна традиција. @trcajbe денес покажа како со искрен однос, многу посветеност, ентузијазам и љубов, се прават нештата на многу високо ниво. Браво тиму!

Мојот ревијален настап со 35:07 на 10ката може да остане во сенка за сега.
Но она што #kiradjievtrainingsystems успеа да го постигне, денес го доведе во највисок сјај @bibicatibica.
38:30 на 10км!
Цели 40 секунди подобрување на личниот!
Трето место во одлична конкуренција!
И веќе сериозно се вбројува во малку посериозните тркачи, со 3:51/км просек. Во наредниот пост ќе дадам потемелен осврт за ваквиот напредок.

@teodora__simovic93 и денес развали. Доби најбољи фотки ?

Се гледаме на следните трки, а ги има уште многу во период што следува.
#трчајбе #Македонија #Битола #широксокак @ Саат кула Clock tower

Кираџиеви и професионалните атлетичари, а и огромен број рекреативци користат GARMIN forerunner часовници за тренинг, натпревар и анализа на податоците. Вие само натпреварувајте се, forerunner мери се што треба да се знае и анализира!

Forerunner

GARMIN forerunner часовниците ги мерат сите потребни параметри од вашиот тренинг и за вашиот ден воопшто. Мерат пулс …

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.