Preloader

Билјана Кираџиева победи на Beach Run 5k во Скопје

1. Билјана Кираџиева
2. Јелена Доневиќ
3. Билјана Андреева

Резултатите се тука https://prvdovrv.mk/results

Билјана и Александар Кираџиеви, професионални атлетичари, а и огромен број рекреативци користат GARMIN forerunner часовници за тренинг, натпревар и анализа на податоците. Вие само натпреварувајте се, forerunner мери се што треба да се знае и анализира!

Forerunner

GARMIN forerunner часовниците ги мерат сите потребни параметри од вашиот тренинг и за вашиот ден воопшто. Мерат пулс …

Close

Sign in

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.

GARMIN

smart уреди за активен животен стил!