НАМАЛЕНИ ВО ЈУНИ

Лето, Active lifestyle

Повеќе >>

GARMIN BLACK FRIDAY понудата e тука! Но нема да Ве брзаме, релаксирано изберете и одлучете до 23.12.2022.
Изберете го Вашиот GARMIN од моделите со намалени цени и дополнителни попусти од 20.11 до 23.12.2022 кај продажните партнери NEPTUN, ANHOCH, POLLEO SPORT, Premium Smart Shop, Garmin Showroom Skopje …


Venu 2 и 2s, smart, amoled display, GPS, sport, fitness, health stats


Venu Sq smart, GPS, sport, fitness, health stats

Vivoactive 4 smart, GPS, sport, fitness, health stats

Fenix 6 smart, GPS, outdoor, maps, navigation, sport, fitness, health stats


Instinct, моќен, цврст, GPS, outdoor, sport, smart, fitness, health stats

Forerunner, smart, GPS, running, sport, fitness, health stats

GARMIN cycling, Bike computer, radar, power meter

Ако не избравте некој од намалените модели кај продажните партнери, повелете ONLINE. Бесплатна достава до ваша адреса 2 до 7 работни дена.

Drive навигација

Или изберете кој е вашиот омилен GARMIN