Празнични попусти

GARMIN часовник е одличен подарок!

Повеќе >>

Благица Јованова, претставник на ITgma освои 2 место во домашна конкуренција – жени на полумаратонот на WizzAir Skopje Marathon 2019.
ЧЕСТИТКИ!

Благица и успешните професионални маратонци, а и огромен број рекреативци во трчање користат GARMIN forerunner часовници за тренинг, натпревар и анализа на податоците.
Вие само трчајте, forerunner мери се што треба да се знае и анализира!

Forerunner

GARMIN forerunner часовниците ги мерат сите потребни параметри од вашиот тренинг и за вашиот ден воопшто. Мерат пулс …

 

 

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.