Preloader

Младиот Бојан Чаприќ освои прво место на 1000 метри

Меморијален крос Методи Веновски- Мето
Освоено ПРВО МЕСТО на 1000м со нов личен рекорд 3.09!

Браво Бојан!

Бојан за тренинг, анализа на резултатите и натпреварување користи GARMIN forerunner 35 smart спортски часовник.

 

Close

Sign in

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.

GARMIN

smart уреди за активен животен стил!