Празнични попусти

GARMIN часовник е одличен подарок!

Повеќе >>

Државен Школски Првак на Македонија (8мо и 9то одделение) на 800м со време 2.27 (4 круга по 200м)
Иако резултатот е слаб,сепак презадоволен од пласманот 🙂
#1stplace
#nationalschoolchampionship
#hardworkpaysoff?


Бојан и успешните професионални маратонци, а и огромен број рекреативци во трчање користат GARMIN forerunner часовници за тренинг, натпревар и анализа на податоците.Вие само трчајте, forerunner мери се што треба да се знае и анализира!

Forerunner

GARMIN forerunner часовниците ги мерат сите потребни параметри од вашиот тренинг и за вашиот ден воопшто. Мерат пулс …

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.