Празнични попусти

GARMIN часовник е одличен подарок!

Повеќе >>

GARMIN Instinct е моќен часовник конструиран со посебна издржливост за секакви надворешни услови и специјални задачи.

Со U.S. military standard 810G за издржливост на удар, температура и вода. Ги има и сите потребни апликации за тренинг и спорт …

Проверено од Игор MC Јакимовски, професионален атлетичар и припадник на специјална единица во Армијата.

ПОПУСТ И МОЖНОСТ ЗА 2 до 18 РАТИ  – ПРИТИСНИ НА ОВОЈ ЛИНК ЗА ONLINE АПЛИЦИРАЊЕ ЗА РАТИ
ONLINE постапка, без администрација, само со лична карта. Одобрување веднаш. Бесплатна достава на производот до адреса.
За консултации контактирајте на [email protected] или 078 306 200 [viber/whatsapp]

Погледнете дел од можностите на GARMIN Instinct часовникот

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.