Празнични попусти

GARMIN часовник е одличен подарок!

Повеќе >>

GARMIN преку апликацијата Connect Ви овозможува да користите директни online совети и тренинг планови. Погледнете како …

На пример, Garmin Coach ви овозможува да ја изберете вашата 5K цел. Може да се избере план beginner до intermediate со run/walk до 8:00 min/km pace. Која е Вашата цел?

GARMIN часовниците и другите smart уреди, ги мерат сите потребни параметри од вашиот тренинг и за  вашиот ден воопшто. Мерат пулс 24/7, вкупни дневни движења, ниво на стрес на организмот и начин на спиење, во тек на тренинг мерат исто така пулс, време, растојание, рута, VO2max, ниво на тренинг, препорачан одмор, сумиран резултат, а сите резултати се меморираат и се достапни за различни анализи на телефон и компјутер во апликацијата Garmin Connect и се појдовен показател за вас и вашиот тренер, како би можеле да го следите и планирате Вашиот напредок.
Вие само тренирајте и натпреварувајте се, а GARMIN мери и анализира се што треба!


Изберете го Вашиот GARMIN, овозможени се попуст, подароци и рати, online само со лична карта
Контакт и информации 078 306 200 [viber/whatsapp]

За Вашиот тренинг Ви овозможуваме и конекција и соработна со врвни и успешни тренери кои ги познаваат GARMIN производите и можат да Ви креираат индивидуален тренинг план.
Изберете од листата на овол линк – Тренери и Клубови
18
May
Репрезентативец на Македонија, маратонец, скајранер, авантурист и GARMIN geek  Државен првак во планинско трчање и вертикален километар, како и вице…
Read more
15
Mar
Маратонец, државен првак на Македонија во повеќе дисциплини (полумаратон, 10.000 м , 5.000 м., планинско и крос кантри трчање) и…
Read more
14
Mar
ONLINE RUNNING COACH | Следејќи ја динамиката во која живееме, но и мојот личен модел, исклучително е тешко да бидеме на…
Read more
14
Mar
КОНТАКТ: 071 339 137 Професионалците со многу успеси зад себе користат GARMIN forerunner часовници за тренинг, мерење и анализа на…
Read more
04
Feb
Весна Кираџиева е успешна атлетичарка, врвен маратонец и атлетичар во репрезентацијана на Македонија. Со својот Атлетски Клуб Endurance – Скопје…
Read more
17
Sep
КОНТАКТ: 078 247 400
Read more
05
Sep
КОНТАКТ: 075444863 Професионалците со многу успеси зад себе користат GARMIN  часовници за тренинг, мерење и анализа на своите резултати и следење…
Read more
05
Sep
КОНТАКТ: 075 525 947 Професионалците со многу успеси зад себе користат GARMIN  часовници за тренинг, мерење и анализа на своите резултати…
Read more


Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.