Новите Venu 3

Достапни за преднарачка

Повеќе >>

Дарио Ивановски повторно со победа. Победник на 10 км GARMIN трката во склоп на Sofia Marathon 2019
ЧЕСТИТКИ!

Дарио и професионалните атлетичари, а и огромен број рекреативци користат GARMIN forerunner часовници за тренинг, натпревар и анализа на податоците. Вие само натпреварувајте се, forerunner мери се што треба да се знае и анализира!

Forerunner

GARMIN forerunner часовниците ги мерат сите потребни параметри од вашиот тренинг и за вашиот ден воопшто. Мерат пулс …

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.