Preloader

ПРОМОТИВНО

ПОДАРОК со сите нарачки за Fenix SOLAR

ПОГЛЕДНИ ПРОИЗВОДИ

Дарио Ивановски Победник НА ДРЖАВНО ПРВЕНСТВО НА МАКЕДОНИЈА ЗА СЕНИОРИ 5000М

Дарио победник на 5000 м на државното првенство.

Честитки!

Дарио и професионалните атлетичари, а и огромен број рекреативци користат GARMIN forerunner часовници за тренинг, натпревар и анализа на податоците. Вие само натпреварувајте се, forerunner мери се што треба да се знае и анализира!

Forerunner

GARMIN forerunner часовниците ги мерат сите потребни параметри од вашиот тренинг и за вашиот ден воопшто. Мерат пулс …

Затвори

Најави се

Затвори

Кошничка (0)

Кошничката е празна Нема додадено производи во кошничката.

GARMIN

smart уреди за активен животен стил!