Празнични попусти

GARMIN часовник е одличен подарок!

Повеќе >>

Дарио победник со нов рекорд на патеката на Охрид ТрчаТ 2019.

Честитки за Дарио и тренерот Игор MC!

Дарио и Игор, успешните професионални атлетичари, а и огромен број рекреативци во трчање користат GARMIN forerunner часовници за тренинг, натпревар и анализа на податоците. Вие само трчајте, forerunner мери се што треба да се знае и анализира!

Forerunner

GARMIN forerunner часовниците ги мерат сите потребни параметри од вашиот тренинг и за вашиот ден воопшто. Мерат пулс …

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.