Preloader

Дарио и Игор MC Running со новите GARMIN часовници

Успешните спортисти за тренинг, анализа на резултатите и натпревар користат GARMIN часовници.

Дарио и Игор од MC Running тимот за своите успешни резултати од GARMIN добија нови часовници.

Дарио ќе трча со премиум часовникот за професионалци Forerunner 935

А Игор MC го одбра моделот GARMIN Instinct, кој освен функциите за спорт и анализа на дневни активности е и часовник за специјални теренски задачи со голема отпорност на сите надворешни услови што одлично се вклопува во неговите секојдневни задачи во специјалната единица на Армијата.

Close

Sign in

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.

GARMIN

smart уреди за активен животен стил!