Дарио Ивановски од АК Работнички / MC running оствари втор најдобар македонски резултат во дисциплината 1500м со време
03.52.59 на атлетски митинг во Софија, Р.Бугарија.
Соработката на MC RUNNING TEAM и GARMIN Македонија продолжува и во 2018 …
MC running тимот продолжува уште појако и оди на светско првенство во сала!

Дарио и Игор за своите тренинзи и натпревари користат GARMIN forerunner часовници.

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.