Празнични попусти

GARMIN часовник е одличен подарок!

Повеќе >>

Дарио Ивановски и оваа година ПОБЕДНИК на полумаратонот во Скопје, а постави и нов рекорд на патеката во дисциплина полумаратон –  01.09.10.
Победничкиот подиум го подели со нашите натпреварувачи Милош Ранчиќ и Атанас Анчевски.


Дарио Ивановски, тимот на MC running и голем број професионални атлетичари тренираат, се натпреваруваат и ги анализираат своите резултати со GARMIN часовници.


Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.