Preloader

Дарио Ивановски победник на полумаратон Skopje Marathon

Трет пат по ред Дарио Ивановски победи на полумаратонот на WizzAir Skopje Marathon 2019.

ЧЕСТИТКИ ДО НЕГО И ТРЕНЕРОТ ИГОР MC ЈАКИМОВСКИ.

Дарио и успешните професионални маратонци, а и огромен број рекреативци во трчање користат GARMIN forerunner часовници за тренинг, натпревар и анализа на податоците.

Вие само трчајте, forerunner мери се што треба да се знае и анализира!

Forerunner

GARMIN forerunner часовниците ги мерат сите потребни параметри од вашиот тренинг и за вашиот ден воопшто. Мерат пулс …

Close

Sign in

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.

GARMIN

smart уреди за активен животен стил!